panulis Hendri

Ngaran:
Hendri
Tulisan:
3

Artikel

  • Parasit di dina ati manusa ngaruksak kaséhatan. For lila parasit mucunghul lemah, hésé ngarti, contona naha kulit ieu ditutupan ku jarawat. Terapi of kasakit parasit dilumangsungkeun ngan dina pengawasan spesialis timer nginum obat nu dilarang.
    28 Juli 2019
  • Diajar naha aya parasit dina awak manusa. Gejala jeung perlakuan. Sababaraha parasit paling umum di manusa? Diagnosis parasit. Métode tradisional meunang leupas tina parasit.
    8 Mei 2019
  • Umum patologi saperti cacing peujit dina awak manusa. Gejala gumantung kana lokalisasi parasit dina awak jeung bentuk parasit tapeworms.
    30 April 2019