panulis Rudi

Ngaran:
Rudi
Tulisan:
2

Artikel

  • Kasampak helminth endog, ieu mungkin, ngan ngabogaan diulik poto. Pikeun nangtukeun kainféksi jalma cacing atawa henteu, anjeun kudu nengetan kaséhatan sabar. Manggihan endog helminths bisa ngan para ahli, sabab geus perlu pakakas.
    8 Oktober 2019
  • Gejala parasit di gut manusa nu mindeng sarua jeung gejala sababaraha kasakit. Sajaba ti éta sakabéh gambar kaayaan mabok jeung parna réaksi alérgi, helminths mangaruhan organ beda.
    29 Agustus 2019