panulis Agus

Ngaran:
Agus
Tulisan:
3

Artikel

  • Tés naon anu kedah dilakukeun pikeun parasit sareng nalika ngalakukeun éta, penting pisan pikeun terang pikeun menilai kasihatan boh déwasa boh budak.
    21 Maret 2021
  • Nyokot powder tina kembang anyelir, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mastikeun yén komponén anak bakal ngancurkeun parasit di dina sadaya bagian awak. Komponén eugenol neutralizes sensitipitas tina tuntung saraf cacing jeung mantuan ka cleanse awak ti eta.
    29 Séptémber 2019
  • Kahiji gejala ayana cacing barudak. Komarovsky nyebutkeun ngeunaan cacing di barudak? Kumaha pikeun nangtukeun ayana helminths? Cara pikeun ngubaran cacing barudak.
    27 Juni 2019