panulis Hanny Ong

Ngaran:
Hanny Ong
Tulisan:
2

Artikel

  • Kiriman sampel stool perlu pikeun deteksi endog parasit dina awak manusa. Ulikan ieu bisa dipaké dina pagawean, nu ngadaptar anak di tk, sakola atawa renang. Tapi leuwih mindeng diagnosis perlu sabab gejala lesions tina saluran cerna.
    1 Juni 2019
  • Remedies rahayat pikeun perlakuan helminthiasis lila dicokot hiji sungut jurus dina jumlah ubar therapies. Ieu téh sabab remedies alami nu urang trust leuwih sabab teu ngandung sintétik aditif. Hal utama anu nangtukeun mana nu parasit di awak.
    31 Mei 2019