panulis Dewi

Ngaran:
Dewi
Tulisan:
6

Artikel

  • Saatos diajar kumaha parasit asup kana awak manusa, ampir unggal warga planét mendakan diri dina zona résiko. Nanging, aya gejala anu tangtu, ayana anu hartosna yén parasit hirup dina jero awak manusa.
    18 Juni 2021
  • Nu bulk tina helminth kasakit dina barudak akun pikeun kasakit nu disababkeun ku nematodes. Endog parasit tetep dina item nu, nu éta kainféksi. Pikeun nangtayungan anak ti résiko helminthiasis perlu pikeun ngamimitian treatment timely
    30 Mei 2019
  • Cacing anu cacing rupa-rupa, nu bisa nepi kana awak manusa dina cara nu beda, ngabalukarkeun parna manifestasi tina Alergi sindrom jeung kaayaan mabok. Gejala pikaresepeun of kasakit bray lalaki off hansip, jeung manéhna geus boga pamanggih ti mana néangan sumber masalah.
    28 Mei 2019
  • Kumaha ngarti yén awak cacing? Nempo gejala pikeun mantuan nangtukeun ayana parasit.
    15 Mei 2019
  • Cacing dina manusa bisa lumangsung dina sagala umur. Kasakit geus teu lulus tahap ngajalankeun, éta téh penting pikeun nangtukeun jenis panyakitna jeung dimimitian treatment. Parasit bisa hirup di mana wae organ: peujit, bayah, otot, jantung, ati jeung komo panon.
    8 April 2019
  • Urang loba nu teu nyaho naon bahaya anu cacing. Mertimbangkeun pertanyaan ieu di artikel.
    2 April 2019